maggie my favorite sibling

Hey guys it's me gustav,
i just wanted to say ho wmuch i love the martelli-raben family.One of my sibling this year has really stood out and her name is maggie. She is a joy in my life and i am lucky to have her. She brings energy and excitment everywhere she goes, and my heart will grieve when i have to leave her.
P.S In case u didn't notice, my english has gotten remarkably better

The Super Bowl

Behöver jag tilllägga något? Tror inte det va? Fast jag kna väl säga att hysterin är enorm här, och det verkar som att verkligen ALLA kommer att följa den förhand heta drabbningen mellan New England Patriots och New York Giants. För min och värdfamiljens del så kommer vi att gästa några vänner som är värdar för ett liten Super Bowl party. Och med "litet" så menar jag att det kommer att komma ca 200 gäster som kommer att bli tillsagda att känna sig som hemm i värdarnas källare. Eller källare och käller. Från vad jag har hört så är deras källare större ett ett normalt hus. Bland annat så har de en storm plasma TV, en BIO (med typ 40 sittplatser), pingpong bord, popcornmaskin, sovrum, bastu, bubbelpool och matsal. Det blir nog rätt nice.

Vädret

Idag hade vi 18 grader Celsius och sol här i Wilmington. Låter inte särskilt speciellt, förrän man inser att det är den 1 februari. Snett. Men jag klagar inte, utan tvärtom så väljer jag närmare 20°C och solsken före -20°C och snöstorm alla dagar i veckan. 


Gammal bild på mina värdsystrar Izzy och Maggie från Avalon i slutet på Augusti förra året

RSS 2.0