Breckenridge, Colorado

Kusin Sam

Izzy och jag
Sam och Jamie

Izzy, Sam, Jack (granne/kompis), Jag, Jamie och Spencer (granne)

Utförsåkning

Flyger till Colorado och Denver om några timmar för att chilla i bergen under veckoslutet. 
Ciao.

Midterms

Just nu sitter jag och chillar framför datorn i mitt rum med en kaffekopp i handen efter en härlig morgon. Vaknade runt kl. 9, käkade frukost, läste tidningen, tittade på TV och spelade kort. Anledningen till att jag inte är i skolan är att den amerikanska motsvarigheten till Nationella Prov pågår just nu, med början igår. För de flesta innebär det flera dagar och stress, plugg och mera plugg. För mig innebär det morgonar som denna, det vill säga ingen stress utan bara chill. Varje dag under Midterms består nämligen av två tvåtimmars test, ett under morgon och efter lunch. Då jag bara tar fyra stycken (Matte, Kemi, Kinesiska och Religion) så förekommer det att jag inte början förrän kl. 13.00, vilket är fallet både idag och imorgon. Så obeskrivligt skönt att inte känna av någon betygshets!



Indoor Track

Har mitt första möte i Friidrott imorgon, eller Indoor Track som det heter här. Jag kommer att delta i fyra event, staffet 4*200m, staffet 4*400m, 400m och längdhopp(?!). Hur de går får vi se om några timmar, men ärligt talat bryr jag mig inte ett dugg i hur jag presterar, tar nämligen inte denna vintersäsong särskilt seriöst utan jag ser det mest som ett sätt att undvika att lägga på mig allt för många kilon.

Korgboll

Har under den senaste tiden upplevt live basketboll på olika nivåer. I början av denna vecka fick jag se skolans lag besegra en lokalt lag, alltså High School basket. För två dagar sen, i onsdags, upplevde jag en något större basketmatch, nämligen den mellan Duke och Temple. Duke är ett av de största och mest erkännda collegena i USA och Tempel är ett lokalcollege för Philadephia. Matchen tog plats i Wells Fargo Center där Philadelphia Flyers spelar sina matcher till vardags. Även Philadephia 76ers spelar sina matcher i Wells Fargo Center, Philadelphia´s representant i NBA. Och just detta lag hejade jag på igår kväll, när Detrot Pistions gästade Wells Fargo Center. 
Dessutom kommer jag troligtvis att stödja min yngsta värsdsyster och hennes lag idag, då de ska spela om några timmar. Skojigt värre.









Mums säger jag

Idag är en bra dag. Åt nämligen pannkakor till frukost, med en helvetes massa sirap.

Back to school

I tisdags tog lovet for var skola slut. Saledes har jag sedan dess varje morgon vandrat med trotta ben de 200 meter till skolan. Nu sitter jag i skolans bibliotek och underhaller mig med lasa om svenska nyheter pa internet, har namligen en fri period. Snart ar det sock dags for break vilket innebar att man gar till skolans caeteria for att kopa sig ett nyttig mellanmal. Oftast bestar det av bagels, muffins, eller vofflor med syrap. Da min amerikanska familj ar valdigt nyttig i forhallande till andra familjer i USA brukar jag och mina syskon bli tilldelade en frukt eller dylikt pa morgonen innan vi gar till skolan for att ersatta vad skolan erbjuder.
Da jag kanner att detta inlagg har utvecklats till ett fruktansvart meningslost tackar jag for mig. Pa aterseende

RSS 2.0