Hawaii


Bättre än bäst

Hawaii är helt enkelt grymt.


Baksidan på strandhuset vi bor i

Antibiotika är människans bästa vän

Det tycker i alla fall jag för tillfället, då det har hjälpt mig att bli frisk. Därmed blir det att flyga 10-11 timmar västerut imorgon! 

Bläääääääääääääääh

Så känner jag just nu. Anledning? Har haft feber i en vecka nu. Inga överdrifter. Började känna mig lite krasslig förra helgen, och under måndagen utvecklade jag en febertemperatur på 103 Fahrenheit, eller drygt 39 grader Celsius om ni så vill. Första dagen när man är sjuk så är det rätt chill, man får vara hemma och chilla en hel dag. Andra dagen är ungefär som den första. Dock känner man att man vill gå till skolan dagen efter, dels för att man inte vill missa allt för mycket, men också för att det börjar bli smått långtråkigt att bara hänga hemma. Efter tredje dagen så går det bara neråt. Så efter 7 dagars av feber (runt 38 grader) så är man rätt långt nere. Trött, frustrerad, orklös... Det suger helt enkelt. 
Något som gör det hela ännu värre är att det är tänkt att jag ska sitta på ett flyg som ska ta mig till Hawaii på torsdag.


En helg utöver det vanliga


Uncle Jesse, Izzy, Jag och Jamie




Allt som allt en grym helg bestående av en privattur av Vita Huset, en professionell amerikansk fotbollsmatch och massa mys.



Amerikansk sportkultur

Upplevde min första basketbollmatch på plats ikväll, min skola spelade sin första match för säsongen borta mot ett vad jag förstår "ghetto highschool". Trots att det bara är highschool så är det tydligen väldigt intensivt, både på plan och på läktaren. Vi vann på i förlängning efter en dramatisk upplösning. Måste erkänna att jag till en viss mån har blivit såld till den amerikanska sportkulturen, och jag tror inte att jag kommer vara mindre fascinerad efter helgen då jag blåser ner till D.C igen för dels få en privattur av Vita Huset, och dessutom se The Washington Redskins vs. The New York Jets.

RSS 2.0